Chec Iepuras

de epurasha2bb in Prajituri, 24 Noi 2010 | 10273 vizualizari

 

in tavita mea de la decorix castigata pe Decoblog! :)

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 4  linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • 1/2 praf de copt
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • pt.punctele negre si urechiuse am folosit bucatele dintr-un aluat de biscuiti cu cacao pe acre il pregatisem pt.alta prajitura insa puteti folosi acelasi aluat ca mai sus numai ca o parte mica, 1lingura o amestecati cu putin praf de cacao ca sa conturati mai bine urechiusele, nasucul si ochisorii.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Iepuras:

Se spala tavita de silicon cu apa calda, se usuca , se unge cu putin unt.Se bat albusurile cu zaharul si vanilia cu un blender de mana spuma tare ce se tine de castron.Se adauga apoi faina cu praful de copt.Se toarna aluatul Din aluatul maro cu cacao eu am folosit mici bobite ce le-am picurat in tavita peste aluatul alb spumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Iepuras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mena29 1

24.11.2010, 22:39

ce frumos e

nadina73 1

25.11.2010, 00:01

ce mumos e dea

epurasha2bb 1

25.11.2010, 08:28

multumesc fetelor! ati vazut sper si trandafirasii din poza finala tot in formele de silicon!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri cu ciocolata, alune de padure si stafide